Dansk Julemands Laug - til forsiden
 
 

ÆRESMEDLEMMER

Den største ære et medlem i Dansk Julemands Laug kan opnå er, at blive udnævnt til æresmedlem. Dette bliver man ved at bestyrelsen indstiller én, som godkendes af generalforsamlingen. Der kan højst være 3 æresmedlemmer i lauget samtidig, og der kan kun udnævnes én hvert andet år. For at komme i betragtning skal man have været medlem af lauget i min. 10 år og man skal have gjort en ekstraordinær indsats for lauget og for julemandsfiguren. Udnævnelsen gælder for livstid, og æresmedlemmer gøres kontingentfri.
  


OLE LUNDSGAARD

Ole Lundsgaard blev udnævnt til æresmedlem i 2004. Han er stifter af Dansk Julemands Laug. Via sit arbejde i "Santa Clause of Greenland" har Ole Lundsgaard gjort en fremragende indsats for at udbrede kendskabet til den grønlandske julemand og julemandsmyten.
 
 
 

ÅSE DAVIDSEN 

Åse er blev udnævnt som æresmedlem i 2007. Åse blev bl.a. udnævnt for sit enormt store arbejde i Dansk Julemands Laugs bestyrelse, først som kasserer og nu som menigt bestyrelsesmedlem, med styr på alle Laugets lister. Åse ved næsten alt, hvad der er værd at vide om Lauget og dets medlemmer, og hun er altid venlig og hjælpsom, hvilket gør hende til en højt respekteret nissemor.