Dansk Julemands Laug - til forsiden
 
 
DEN GYLDNE SKE
Den gyldne ske modtager man som medlem af Dansk Julemands Laug, hvis man har vist særlig stort julesind. Den gyldne ske er en vandre-ske på ikke mindre end halvanden meter, og man får den i ét år. Når den næste så modtager skeen får man selvfølgelig en lille ske som minde, og på den store ske bliver sat en plade med ens navn på.
 

DEN GYLDNE SKE 2013

Den gyldne ske gik i år til Tønder nisserne, for deres store arbejde med tønder jule by, samt efterfølgende fest, lige som de altid stiller op for DJL ved div. events mm.
 
Klik for at se billedet i original størrelse
  

DEN GYLDNE SKE 2012

Den gyldne ske gik igen dette år til 2 "personer" - Sine Andersen fik Den Gyldne Ske sammen med hendes dukke Frække Rikke, dette er fordi Sine og Frække Rikke altid er villige til at stille op, når der er brug for det, og Sine har det store arbejde med hjemmesiden og styrer den rigtig godt.
 Den Gyldne Ske 2011

Den Gyldne ske gik i år til Lene og Jørgen Otzen på grund af at de i December måned 2010 havde kørt med DSB og det beløb de fik for denne tjeneste donerede de til Julemandslaugets Børnefond.
 
 
 

Den Gyldne Ske 2010

Den gyldne ske 2010 tilfaldt Helle Jacobsen, som har lagt et stort arbejde som sekretær/kasserer i Lauget. Hun har altid positivt nissesind ud over det sædvanlige og elsker at gøre både børn og voksne glade med julestemning.
Skeen blev overrakt af Tonny Postnisse og Postsækken.
Et stort tillykke med skeen til Nissemor Helle.
 

 

Den Gyldne Ske 2009

Den gyldne ske blev i år uddelt til Postnissen og Postsækken. Bestyrelsen valgte at fremhæve disse to medlemmer, fordi de altid er meget hjælpsomme. Her tænkes især på opgaver i forbindelse med julemændenes Tingsted på Bakken. Postnissen er også udnævnt til Tingstedsbestyrer, og han sørger altid for at der er pænt og ryddeligt i Nisseskoven og Postsækken har blandt andet syet flotte julegardiner til julemandens hus. De stiller også begge to op, når der skal gøre hovedrent i nissehuset. Det er dejligt, når de andre julemænd kommer på besøg hver søndag, at huset fremstår pænt og ryddeligt.  
  
 
 
 
Den Gyldne Ske 2008
Den glade modtager af den gyldne ske 2008 blev Anne-Lise fra Dronningmølle. Hun har i mange år arbejdet med laugets scrap bøger, hun er godt til at glæde andre, og hun holder meget af børnene. Hun er altid på, og hun er en rigtig ægte nissemor med nissesind. Her står hun stolt med den store gyldne ske
 
 
 
Den Gyldne Ske 2007
Den gyldne ske 2007 gik til Annemarie og Svend og ikke at forglemme Esmaralda. De fik den for deres gode julehumør og deres evne til at glæde andre. De sætter altid andre i første række, og især børnene sætter de før alt andet.  De har julesind, og de sætter julen og dens glæder meget højt. Her ses de stolte modtagere med den store gyldne ske.